Financiering

Koop nu de aanbouw van je dromen en betaal in termijnen!

Een uitbouw van Ribouw-aanbouw is een prima investering voor de toekomst. De extra ruimte draagt al meteen bij aan u woongenot en het rijke gevoel van vrijheid van leven. Daarnaast is de kans groot dat je huis sneller, en voor een betere prijs, verkoopt. Uw huis is namelijk flink meer waard geworden (dus vergeet u niet om uw opstalverzekering aan te passen?).

Een uitbouw is een waardeverhogende investering in u woning. Naast contante betaling kun u besluiten tot betaling via uw hypotheek of financiering. De rente staat in Nederland nog steeds relatief laag. Het kan dus heel slim zijn om uw overwaarde niet vast te laten zitten, maar te gebruiken voor iets waar u iedere dag plezier van hebt!

Gespreide betaling, snel geregeld.

Ribouw-aanbouw biedt u de mogelijkheid de aanschafprijs van de uitbouw te spreiden door middel van bemiddeling in het adviseren van de juiste hypotheek. Op deze manier kunt u snel van de uitbouw genieten.

Bovendien betaalt de belastingdienst mee aan uw uitbouw: iedere euro rente die u steekt in de uitbouw, inclusief bijvoorbeeld een houten of stenen vloer, designradiator of plafondafwerking, mag u fiscaal van uw inkomstenbelasting aftrekken!