Gevelrenovatie

Als uw gevel in slechte staat is, kunnen we deze weer voor u opknappen. Dat doen we door:

Uithakken;
– De bestaande voegen worden uitgehakt of geslepen, dit hangt af van de hardheid van de steen. In het geval van een zachte steen kunnen de stenen beschadigen en dus wordt er gekozen om het uit te slijpen. Dit alles gebeurd uiteraard stof vrij of zoveel mogelijk.

Reiniging door zandstralen of onder hoge druk met 90˚stoom;
– Na het uithakken of uitslijpen wordt de gevel grondig gereinigd onder hoge druk met stoom van 90˚of door te zandstralen. Zo ontstaat er een gezond hechtvlak voor nieuw voegwerk.

Het aanbrengen van de voegen;
– U kunt uit verschillende voegen kiezen zoals een platvolle, snij voeg of terug liggende voeg kortom alles is mogelijk en in een door u uitgekozen kleur.

Vervolgens impregneren;
– We adviseren uw gevel na het voegen te laten impregneren tegen vuil en vochtdoorslag (inclusief garantiecertificaat).

In de loop der jaren wordt voegwerk aangetast door weers- en milieu-invloeden. Zure bestanddelen in regenwater lossenbindmiddelen in voegen op, waardoor deze na verloop van tijd zacht en poreus worden. Bovendien werd in het verleden niet altijd veel aandacht besteed aan de kwaliteit van het voegwerk: het werd niet zelden opgevat als een sluitpost.

Als het voegwerk in kwaliteit achteruit gaat, kan vocht binnendringen in de gevel, met vochtdoorslag en vorstschade tot gevolg. Dan wordt het tijd de voegen te verwijderen. Dat gebeurt door het bestaande voegwerk uit te slijpen of uit te hakken.

Bij renovatiewerkzaamheden aan gevels maken we gebruik van goedgekeurd steigermateriaal en brengen we stofnetten aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken

Waarom Voegwerknodig?
Wij zijn met een brede expertise onze vakmensen verzorgen ieder gewenst voegwerk met ons eigen materieel kortom een sterke en flexibele partner. Alles wat we doen gebeurt vanuit dezelfde motivatie: meerwaarde bieden. Voor onze opdrachtgevers én voor de bewoners.

Onze meerwaarde

Specialist in kleine en grote renovatie klussen!
Scherpe tarieven en waarvoor uw geld!
Volledig VCA gecertificeerd!
Betrouwbare en vriendelijke partner!
Alle kennis en materialen onder 1 dak!