Gevelreiniging

Onder gevelreiniging verstaan we het verwijderen van vervuiling van gevels. Dit kan organische vervuiling zijn, zoals groene, witte of zwarte aanslag of klimop. Het kan ook gaan om graffiti of gevelverf. Al deze vervuiling kunnen wij middels de juiste technieken van de gevel verwijderen, waardoor uw pand er weer als nieuw uitziet.

Koudwater reiniging;
Om vuil in de toplaag van een gevel te verwijderen reinigen we deze met koud water. Veel soorten vervuiling zijn te verwijderen met koud water, zoals lichte groenaanslag. Het is dan niet nodig, of zelfs af te raden, om de gevel diep te reinigen. Afhankelijk van de steensoort en de hardheid van het voegwerk stellen we de druk in waarmee we het water op de muur spuiten.

Stoomcleanen;

We reinigen gevels met een vlakstraal. De vlakstraal is nodig om het voegwerk niet te beschadigen. Na het reinigen spoelen we de gevel na om het losgekomen vuil te verwijderen.
Met heet water kan men logischerwijs maximaal 100 graden bereiken, door de stoomcleaner te gebruiken kunnen we gevels reinigen met een hitte van maximaal 160 graden. Deze behandeling doodt bacteriën, naast dat het algen geen schijn van kans geeft

Chemisch reinigen;

In sommige gevallen is het nodig om uw gevel chemisch te reinigen. Bijvoorbeeld bij het verwijderen van verfresten of lichte roetaanslag. We gebruiken daarvoor alkalische middelen die we met een borstel aanbrengen, of vernevelen op de gevel. Dan wachten we even tot het vuil losweekt. Na verloop van tijd spoelen we de gevel af onder hoge druk.

Stalen;
Om uw gevel stofarm te reinigen kunnen we deze stralen. Dit verwijdert alle vervuiling effectief en milieuvriendelijk, zonder de ondergrond te beschadigen. Het weer beïnvloedt elke gevel en buitenmuur en toenemende luchtvervuiling laat ook zeker zijn sporen achter. We laten uw gevel weer volledig tot zijn recht komen door deze te stralen.

Waarom Voegwerknodig?
Wij zijn met een brede expertise onze vakmensen verzorgen ieder gewenst voegwerk met ons eigen materieel kortom een sterke en flexibele partner. Alles wat we doen gebeurt vanuit dezelfde motivatie: meerwaarde bieden. Voor onze opdrachtgevers én voor de bewoners.

Onze meerwaarde

Specialist in kleine en grote renovatie klussen!
Scherpe tarieven en waarvoor uw geld!
Volledig VCA gecertificeerd!
Betrouwbare en vriendelijke partner!
Alle kennis en materialen onder 1 dak!