Investeer in ruimte!

Gepubliceerd op: 18-10-2011

Heeft u een spaarloonregeling? Per 1 januari 2012 komen alle gespaarde tegoeden vrij omdat de regeling komt te vervallen. In één keer de beschikking over een mooi bedrag. Dat is nog eens financiële meevaller!

Maar al te vaak is het geld uitgegeven voordat je erg in hebt. Een investering in uw woning met een aanbouw van Ribouw is een investering met gegarandeerd ‘hoog’ rendement! Ribouw maakt gebruik van duurzame materialen waardoor u lang kunt genieten van de extra ruimte en het wooncomfort. En mocht de woning worden verkocht, dan levert de luxe aanbouw ook meerwaarde op!
Oplossing bij lage huizenprijs.


 

Gloednieuwe websites www.ribouwaanbouw.nl en www.aanbouwnodig.nl

Gepubliceerd op: 23-7-2011

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website. Het heeft wat langer op zich laten  wachten dan gepland, maar het resultaat mag er zijn. De oude website welk al zo’n 5 jaar oud was voldeed niet meer aan onze verwachtingen en aan die van de bezoeker. We hebben  addvison uit Sliedrecht opdracht gegeven om een gloednieuwe website te ontwikkelen. Een website de goed aansluit bij onze klant. Wij hopen dan ook dat u een prettige ervaring overhoudt aan een bezoek aan de website. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan horen we het natuurlijk graag.
 


 

Verlenging lage btw-tarief in de bouw.

Gepubliceerd op: 6-6-2011

Ondernemers en consumenten hebben tot 1 oktober van dit jaar de tijd om gebruik te maken van het lage btw-tarief voor renovatie en herstel van de woning. Dit heeft staatssecretaris Weekers van Financiën besloten.

Weekers komt hiermee tegemoet aan vragen vanuit de branche om een uitloop van de regeling. Voorwaarde is dat de werkzaamheden voor 1 juli moeten zijn begonnen en voor 1 oktober zijn afgerond. De woning moet ouder zijn dan twee jaar.

Uit de administratie van de ondernemer moet blijken dat de werkzaamheden daadwerkelijk zijn gestart vóór 1 juli van dit jaar. Om dat aan te tonen kan worden aangesloten bij de werkenadministratie van de ondernemer in kwestie. Dat betekent dat het verlaagde tarief niet van toepassing is als alleen een overeenkomst is gesloten voor de klus.


 

BTW-tarief arbeidsuren verlaagd naar 6%

Minister De Jager heeft aangekondigd dat het btw-tarief voor bijvoorbeeld een verbouwing of herstelwerkzaamheden aan het dak tijdelijk omlaag gaat.

Het lagere BTW Tarief geld voor een perioden van negen maanden van 1 oktober 2011 tot 1juli 2011. De datum van begin werkzaamheden is daarbij van belang, als u aan het verbouwen bent en de verbouwing eindigt op of na 1oktober maar voor 1 juli profiteer u van een lage btw tarief van 6% op de arbeid uren.

De woning die word verbouw op gerenoveerd moet minimaal 2 jaar oud zijn, de regel geld op de arbeid uren dus niet op bouwmaterialen.


 

Ontvang € 100,00 voor een nieuwe klant!

Ontvang €100,00 als uw tip een nieuw project oplevert!

Het is een bewezen feit dat daar, waar wij u van dienst zijn geweest meer mensen volgen. Buren, kennissen, familie; iedereen raakt onder de indruk van het extra wooncomfort. En daarvan kunt u profiteren! Als u ons tipt voor een nieuw project dan belonen wij dit met maar liefst €100,00!